We are Family

Idag bestämde jag, mamma och johanna oss för att åka till älmhult och hälsa på Sara en sista gång innan hon far vidare. Vi åkte först och shoppade lite på trendhouse, en jätte fin skjort/tröja blev det, sen åkte vi till Lundins och va där några timmar! Alltid lika trevligt:) Sen ville jag och Jojo mysa till det med mamma och pappa så vi köpte massa goda ostar och kex som vi precis mumsat på med varsit glas vin:)Perfekt slut för dagen!

Fixat Mamma Mia soundtracket också så nu vet jag vad jag ska lyssna på ett tag:)

Puss och Kram♥


...

The air on my skin and the world under my toes



<3

Haft två till underbara dagar med Fia och Sara och Jenny! Det blev till att gå på stan igår och shoppa upp hela lönen, mindre bra, sen va vi på allsången men det var ingen höjdare...bara sällskapet:) fast jag saknade Amanda!

Kommer verkligen sakna Sara när hon åker...synd att vi bor så långt ifrån varanndra. Men nästa sommar då kommer vi:)

Puss och Kram♥



Crazy dans!

Ja i torsdags drog jag till familjen Lundin. Ska sammanfatta dessa två dagar kort.
  • Sol
  • Underbara människor
  • Galen dans i köket
Kollade på Mamma mia igår med! De som inte har sett den...SE DEN!!!!!

Imon blir det stan hela dan och sen avslutas den med allsång och sen drar vi till familjen Lundin igen!

Puss och Kram♥

Sol, Bad och feta tyskar

Ja idag bar det av till Fia! Vår kompis sara från USA kom igår och henne måste man bara träffa!!!Vi har solat och badat och bara latat oss:P Vi tog bilen och körde till Sikareven och skulle ha picknick. tji fick vi. eller ja vår picknick fick vi men utsikten va inte den bästa.....feta tyskar som sprang runt och gjorde allt pest....vi åkte därifrån!

Nu sitter alla de andra och kollar på harry Potter medan Fia och jag sitter här. Snart ska vi baka scones och dricka te! Mumma!!!

Puss och Kram♥

USA besök!

Ja snart drar jag till Fia:) Vår kompis Sara från USA kom igår så det blir till att umgås med dem idag och imon en stund!
Sjukt längesen man träffade henne så det ska verkligen bli kanon kul:)


Some people search forever

Puss och Kram♥


!

Somewhere over the rainbow
Skies are blue
And the dreams that you dare to dream
Really do come true





Picknick och arbetsförmedlingen!

Vid kvart över 11 ungefär tog jag cabben och körde till Amanda:) Vi hade picknick vid sjön med varsin kopp te. Satt och snackade om jobb och lägenhet i stan. Vi bestämde oss för att vara duktiga och regristrera oss hos arbetsförmedlingen. Vi tog därför bilen in till stan. När vi kom in var vi hungriga så vi gick och käkade först....det skulle vi inte gjort. Vi gick glatt till AF men nää då har dom stängt vid 3 och vi var där kvart över 3. Fatta man blir sur eller...när man väl bestämt sig för att masa sig in och va duktig så skiter sig allt....ja det blev alltså bara lite shopping denna dan...En väska köpte jag och väskor får man aldrig för många av:)

tack för en underbar dag<3

Puss och Kram♥


"When The Stars Go Blue"


"When The Stars Go Blue"
(feat. Bethany Joy Lenz)

Dancin' where the stars go blue
Dancin' where the evening fell
Dancin' in my wooden shoes
In a wedding gown

Dancin' out on 7th street
Dancin' through the underground
Dancin' little marionette
Are you happy now?

Where do you go when you're lonely
Where do you go when you're blue
Where do you go when you're lonely
I'll follow you
When the stars go blue
When the stars go blue

Laughing with your pretty mouth
Laughing with your broken eyes
Laughing with your lover's tongue
In a lullaby

Where do you go when you're lonely
Where do you go when you're blue
Where do you go when you're lonely
I'll follow you
When the stars go blue
The stars go blue, stars go blue

Follow you
Follow you

When the stars go blue
When the stars go blue
When the stars go blue
When the stars go blue

Where do you go when you're lonely?
Where do you go when the stars go blue?

mysdag!

Ja idag har inte jag inte gjort ett skit:P Kunde inte sova i natt men det har ju en förklaring^^ men jag vaknade typ kvart över 8 i morse och kunde inte koppla av. Jag bestämde mig för att starta datorn och sen på med lite schysst musik och sen myste jag ner mig i sängen med massa kuddar och en bra bok! Så har min dag sett ut på ett ungefär. Va uppe lite och åt sen back to bed! så har haft en redig slappedag idag!

Stör mig på att det alltid ska bli fint väder på kvällen....Kan det inte va sol på dagen med? Jag behöver sol!!!

Puss och Kram♥


Roadtrip!

ja idag är Fia här och vi bestämde oss för att åka på roadtrip med cabben till Hulevik, 8km hemifrån:P, Vi bestämde oss för att ta på oss badkläder och ner i vattnet skulle vi....men men när vi är där va det allt för kallt vatten så vi bangade:P Vi drog sedan till ett annats ställe, Sjöby, och där badade vi....dock inte varmt men varmare än Hulevik...Härliga människor i bilen, dunder bra musik på högsta volym och nercabbad bil! Kan det bli bättre? O No

Puss och Kram♥


Happiness!

Ja det känner jag idag! Igår när jag hade lämnat av Amanda så körde jag vidare hemåt. Solen sken och jag lyssnade på en dunder bra låt och ja då kände jag mig bara så glad! Det var längesen jag kände mig så här och jag tycker om att jag äntligen känner så igen:)

Puss och Kram♥



Poolparty and Sex and the city!

Jag tänkte berätta lite mer om i lördags! Poolparty stod det på schemat och jädrans vilken kväll det blev=)
Det hela började med att Amanda och Gal kom, därefter dom Nyman och Tessan. Vi badade medans vi väntade på grillen och på att de andra skulle komma...Kallt men är det poolparty så är det;)

Efter en stund kom de andra som bestod av Crat, Falk, Eric och Emil! Vi grillade och mums vad gott det va! sen blev det till att inviga Jennys shotglas...de kom väl till användning under kvällens gång! Sedan var det dags för bad nummer 1, lr bad nummer 2 för oss tjejer! Sedan in igen för mer alkohol. Vi kan ju självklart inte svika vår tradition så ölspelet drogs igång!

Ja tack alla för en underbart kul kväll=) det kommer fler gånger...I promise

Så till Sex and the city. hade otrolig tråkigt idag så jag bestämde mig för att fråga Amanda om hon ville gå på bio=) svaret blev ja och gud vad filmen va bra! Rekommenderar den stort asså!

Bjussar på en bild från i lördags!

Puss och Kram♥


shopaholic?

Ja det känner jag mig som efter idag!
Dagen bestod av en tripp till Älmhult med mamma. Först gick vi till Lindex och där blev det till att köpa ett par grymt snygga badshorts- Grekland here i come snygga lixom - och tre par trosor- Übersnygga och trosor behövs alltid, sen gick vi till Trendhouse - det går inte att gå därifrån utan att ha köpt någonting - så där blev det en jätte fin stickad kofta och sen gick vi självklart till IKEA! där köpte jag ett nytt påslakan set -  mina gamla är så urtvättade och fula.

Plånboken har alltså åkt upp hela tiden....det är fasen inte lätt att hålla i pengarna! Jag måste vekrligen lära mig, nån som har lust att hjälpa mig?

Imån är det fest som gäller!!!

Puss och Kram♥

Sol,Sol, Sol

haft en underbart kul kväll/natt och dag med Angelica:)
Först när jag kom så åt vi och sen kom Jenny och David en sväng, så vi satt och pratade lite, Sen när de åkt tittade vi på Juno och Dagboken, jag sökte dig och fann mitt hjärta. Idag var det sol ute när vi vaknade så vi åt frukost ute tills getingarna invaderade, sen blev det att åka ut till Evedal och sola...ja ockey det va mest moln men lite sol kom fram:) Men sen kom det tre fulla typ fordonsnördar och började vinka till oss...vi åkte hem!

Detta var vad jag hade att berätta om mina dagar i stora stan!




Puss och Kram♥

Planer!

Sitter och pratar med Amanda på msn... Hon ska ju försvinna till USA ett år och va Au-pair. Jag kommer sakna ihjäl mig lixom. Så vi har bestämt att jag ska bli miljonär och så ska jag bjuda alla våra kompisar och Amandas familj på resan till USA så Amanda kan få besök av oss! eller så ska jag gifta mig med en miljonär!

Men kommer sakna Amanda ändå! Så tack Amanda för att du finns och för att jag får vara din vän:)

Puss och Kram♥

Röda naglar

Håller på att måla mina naglar. blivit fast vid att ha röda naglar. It's nice:)

Imon ska jag leka med Angelica:) har inte sett henne på år och dar...okey studenten men det räknas inte:P Men innan dess ska jag jobba lite....typ 20 minuter. så nödvändigt men det måste göras!men sen ska jag ha kul hela kvällen/natten och torsdag!!!!Och när jag kommer hem ska jag ladda inför lördag:)




Hade tänkt ladda upp en bild på Angelica men jag hittade ingen på datorn så det fick bli en av grannarnas valpar i stället. Men jag kan lova att Angelica är lika söt;)

Puss och Kram♥

Trötter

ja trött kan man säga att jag är idag...städade på flk idag med två städmaskiner som lätt lite för mycket om man säger så. Men nu är vi nästan klara så jobbar bara imorgon eftermiddag/kväll så det är skönt!

I lördags var det  väldigt roligt=) det va längesen jag hade så här kul som jag hade fast något som är mindre kul är mitt skoskav jag fått av de där sablans klackskorna...men det går nog över till jag gifter mig!

Tack alla som va med i lördags=)


Här ser ni vår ena kompis från idag!

Puss och Kram♥

Utgång!

Igår hade jag tråkigt men så kom Amanda och frågade om hon skulle komma en sväng på kvällen. Självklart sa jag!!!
Vi åt grillade marshmallows så det sprutade ur öronen. Gal frågade var vår älskade rockyroad glass tagit vägen...Svaret är att den kan man inte äta om inte vi alla 3 är med. Alltså Jag, Jenny och Amanda. Men eftersom Jenny inte va hemma så fick det bli bara marshmallows! Sen tittade vi på Jane Austin book club och satt och pratade om endel saker! Trevligt som det alltid är :)

Nu sitter man här och väntar på att bli skjutsad till stan. Utgång som gäller ikväll!!!Ska bli redigt kul och jag är taggad till tusen!

Puss och Kram♥


High heels!

Amanda älsklingen fyller 19 år på söndag och det måste ju självklart firas! Detta sker imorgon kväll och det är hennes kväll och då är det hennes regler som gäller. Högklackade skor är alltså hennes regel. Så det är bara att ta fram balskorna och prepparera fötterna med skoskavsplåster! Jag som aldrig går i klackskor...hur ska detta gå?!?! men vad gör man inte för födelsedagsbarnet<3

Just nu sitter jag här och gör inte nånting...kul va? Kommit in i en period där jag funderar en massa på olika saker. Inte blir jag något klokare för det!!!



Puss och Kram♥

sol, sola, sommar

Ja idag har man typ bara legat ute och stekt. Vatt hemma själv så har haft en del tid att tänka på allt och alla. Ganska skönt fast det finns ju vissa saker man vill men som bara skiter sig...Har försökt komma på varför en sak är som den där...Men faller bara tillbaka på samma orsak. Varför ska det vara så svårt?

Nån som vill komma hit imon? pallar inte en dag till här ute själv!


Puss och Kram♥



Skit liv!

Just nu känns allt skit.....Inget jobb, mamma tjatar om det hela tiden, No money och jag som vill flytta hemifrån. Pallar inte att bo här ute i ödemarken mer. Ja som ni märker har jag tycka synd om mig själv- tid just nu...det brukar hjälpa ibland men nu känns det bara jobbigt. Finns en massa saker jag vill men som nog tyvärr aldrig kommer hända...det är jobbigt... specielt en viss sak...My life suck's right now!

GRATTIS AMANDA TILL KÖRKORET:D
Jag visste att du skulle klara det!

Puss och Kram

RSS 2.0