Reunion 2009

Ikväll är det fest som gäller. Men det är inte med grabbarna som det brukar utan det är med gamla gymnasieklassen. Ska bli redigt kul att träffa alla och jag hoppas de flesta tänkt dyka upp:) Sitter nu hos syrran och ska strax börja göra mig snygg till kvällen. Har varit lite duktig idag. Städade på FLK. Kändes bäst att städa idag och inte imorgon när man ligger bakis i sängen. haha

Hoppas alla ni där ute får en härlig kväll för det är vad jag tänkt ha i alla fall:)


Kiss and goodbye



host och krax

Ibland är det bra att vara sjuk för då kan man flörta med sina föräldrar att de ska köpa något gott:) Har precis lyckats få mammsen att köpa chips! Både jag och lillsyrran har åkt på varsin förkylning. Det värsta jag vet är att vara täppt i näsan så att man inte kan andas. Men det är bara att hålla tummarna att jag är frisk och kry till lördag för då är det reunion med klassen:) Något som defenitivt skulle göra mig lite piggare skulle vara att få mysa ner sig i sängen och kolla på film med hottie. Men tyvärr får det nog vänta tills jag är frisk. Båda ska ju ut på äventyr om bara några veckor så vill inte sjuka ner nån annan än mig. Jag överlever nog ändå. hoppas jag iaf...

Kiss and goodbye



Ovfrivillig sambo

Ja jag har fått en sambo. Japp en mus har flyttat in i vårt hus. Eller visst jag har inte sett han/hon/den/det personligen men jag har hört den spöka runt. Och jag har bevis att jag har haft den på mitt rum. Den har gnagt på mitt ena ljus som jag har haft ståendes på golvet. Och jag kan lova er att när jag ser den lilla krabaten ska jag personligen slå ihjäl han/hon/den/det. Nu vart det nog en vecka sedan jag hörde det prassla och gnaga på mitt rum men det är läskigt. Vaknade en morgon av att jag drömt att den bitit mig i tån. Detta resulterade att jag kröp ihop till en liten boll med täcket hårt om mig så den inte skulle kunna komma in och bita mig samt att jag inte vågade sätta ner fötterna på golvet när jag gick i mitt rum.

Min att göra - lista för dagen
- Ansökningar till plugg
- Ringa till ett ställe om jobb till sommaren
- CV- Ändra och dona lite
- Fixa alla papper till det Internationella körkortet
- Tvätta
- Vårdval
- Ringa folktandvården
- Beställa Nya zeeländska dollar


Känner mig faktiskt lite duktig att jag gjort det mesta jag skulle gjort idag:D Imorgon måste jag hitta på något samt komma ut ur detta hus för annars kommer jag klättra jag på väggarna!Någon som har nått förslag?


Kiss and goodbye



Shopoholic, oh yes!

Japp det är vad jag är. Men idag har jag bara köpt saker jag behöver. Nästan i alla fall:P
Har bland annat inhandlat ett par rediga gympapjuks. Nu menar jag rediga. Dom kostade från blrjan 1000 kr men det var halva priset på dom så de kostade 500kr istället. Det klagar man inte på:) SDetta var dock inte de enda skorna som fick fälja med hem. Det blev ett par svarta tygskor med vita prickar på. Super gulliga är dom! Kan lägga in en bild när jag kommer hem. Sen blev det ett par Killah jeans Dessa ska jag däremot inte använda förrens jag kommer hem från Nya Zeeland. Utan jag spar på dom lite! Vågar knappt säga vilken storlek det var på dom. size 24 men säg inte det till någon;) Snacka om att jag är liten eller. En ny mascara blev det också för den andra jag köpte för inte så längesen sög så orkade inte med den mer. Sen tog jag kort till mitt internationella körkort som jag måste fixa. Men vetifan om jag vågar köra bil när jag är på NZ. Dom kör ju vänstertrafik där.

Imorgon är det dags att vara duktig. Söka jobb till sommaren ska jag göra och sen fixa alla papper som jag har på hög som måste skickas in.


Kiss and goodbye



Tacomys!

Igår vid 1- tiden åkte jag in till stan för att städa. Halv 4 hämtade Jenny och David upp mig och vi styrde upp mot Citygross där vi skulle träffa Grabbarna. Vi handlade allt vi behövde och åkte sedan vidare till Falk. Där satte vi igång spansk musik( tror jag det var). En låt som de körde på repeat hela tiden. Måste säga att käket blev väldigt gott och ja sällskapet kunde inte varit bättre;)

Vid 7 tiden drog Jenny och David så kvar blev jag, Rasmus, Falk och Alex. Vi kolla på Guds stad och efter det spelade grabbarna tevespel. Jag kände att jag nog inte skulle vara med för då hade jag gjort så vi losade väääldigt stort. Och sen spenderades natten i Öja;)

Imorgon blir det stan med syrrorna och troligtvis lunch med Tessan:)

Kiss and Goodbye





Inneboende

inatt lånade jag syrrans soffa. Ibland är det bra att dom inte bor hemma så man har någonstans att rymma till när man får nog av tjaffsandet med sin mamma. Så jag snodde bilen igårkväll och åkte in til stan.

Har kommit på en sak. När vi kommer hem igen från Nya Zeeland är det typ "försommar" alltså betyder det att jag och tvilling min fyller 20 ÅR!!!!!!!Detta ska firas med en härlig fest. Men vi väntar självklart på att de tre grabbarna ska komma hem från Australien;) Utan dom blir det ju inte den bästa festen!

Idag ska jag träffa Angelica. Måste ju träffa henne innan jag åker iväg:) Så det blir till att käka lunch på stan och sen tänkte jag köpa lite nödvändigheter inför resan! Det är inte långt kvar nu. Kan ju erkänna att jag börjar få lite resfeber. Men vad fasen. Jag är borta 3 månader av mitt liv. Det är inte så länge om man tänker efter.

Nu ska jag kila och klä på mig. Blir strumpebyxor, min långa grå kofta från hm( som jag princip bor i nu), mina snygga vinterstövlar och min skinjacka!

Kiss and goodbye

Adios!

Idag började dagen med att jag inte hade så mycket att göra. Satte mig vid tvn och Jenny och David kom och satte sig dom också. Dom satte igång filmen United 93 eller vad den heter. Hmm jätte kul att se den innan man har en över 30timmar lång flygresa framför sig. haha

Efter lunch bestämdes det att vi skulle åka en sväng till Calle för att vi skulle kunna säga hejdå till honom och Martin. Dom drar ju till Australien på tisdag och stannar nog ialla fall 4 månader. Lagom tills det blir dags för 20-års fest för mig och tvilling min:) Kanonbra ju!


Kiss and goodbye







090114

Var ett tag sedan jag skrev nu. Igår var jag inne i stan med mina kära systrar minus en. Köpte bland annat en väska som är mycket snygg. Kommer kanske in en bild på den lite senare.

Just nu sitter jag hos syrran. Bestämde mig för att sova här. Åkte in med mamma och pappa vid 7 och somnade på jojos soffa med en gång. haha, Vid kvart över 11 träffade jag Johanna på stan. Vi gick till Ticket och betalade vår resa. Den 18 februari drar vi till Nya Zeeland på äventyr. Vi ska bo hos min faster i Timaru men vi ska nog även åka till lite andra platser för att få se lite mer av landet, Vi planerar att hitta ett jobb också. Vi beräknar komma hem igen den 17 Maj. Mamma och Johannas mamma hade dock ett krav på att vi skulle få åka. Vi måste lova att vi inte kärar ner oss i någon snygg kille och stannar på Nya Zeeland. Men tror inte det är så stor chans för det eftersom jag är kär i en pojk här hemma^^

Sitter och håller på med ett fotoalbum som vi ska ge Maria(min faster) Så hon har lite mer kort på oss här hemma i Sverige.
Nu har ni i alla fall fått lite mer uppdatering om vad som hänt i mitt liv. Planering och planering är vad som står på schemat next!

Kiss and goodbye




Utmanad!

Berätta 12 hemligheter om dej själv !

1. I miss a special person right now;)
2. Jag ska ut på äventyr men är skitnervös
3. Jag har väldigt dåligt självförtrode
4. Jag har super lätt för att bli deppig
5. Jag älskar nachochips
6. Jag saknar skolan. Skulle kunna gå om trean
7. Jag hatar att vara ensam hemma
8. Jag älskar att vakna upp med "hottie" brevid mig;)
9. Tycker inte om att bo hemma med päronen. Vill ha något eget
10. Mitt drömjobb är att bli barnmorska
11. Jag är avundsjuk på syrrorna
12. Jag är en shopoholic

Jag utmanar dom som vill bli utmanade!

Äventyr?!

Håll tummarna att jag och Nyman kommer iväg till denna underbara plats! Snacka om äventyr a la Nyman och Sara då:)







2 Januari

Idag började dagen med att solen lös in genom fönstret:) älskar att vakna av att det är fint väder ute. När jag gick upp fick jag veta att tvilling min var påväg hem eftersom hon fått feber och sånt skit. Men hon ville inte ligga kvar i sängen när hon fick höra att vi skulle ut på sjön och åka skridskor. Åkte först ner till Hulevik men där stod en ambulans och på bryggan stod de massa folk och en låg på en bår så vi vågade inte åka där utan åkte till Sjöby istället. Det var perfekt is! Ska ta oss en sväng imorgon med när David kommer. Han blev nog allt lite avundsjuk på oss:P

När vi kom hem hade HM- katalogen för vår/sommar kläderna kommit så tog mig en kik i den och självklart hittade jag lite som jag precis beställt:) Självklart en ny bikini till sommaren. Alltid lika roligt att beställa dem:)


Sommrig färgklick


Svarta enkla shorts. Lånade syrrans mycket förra sommaren så kan ju lika gärna köpa egna:)


Snygg bikini del 1


Snygg bikini del 2

Detta var vad som fick föll mig redigt i smaken och som förtjänar en plats i min garderob!


Kiss and goodbye



Gårdagen/kvällen/natten och idag

Det bar av in till stan vid 3- tiden. Körde först och hämtade nyckeln hos syster den äldre eftersom deras soffa skulle bli min sovplats för natten. Sen åkte jag till syster den lika gamla som jag. Där väntade jag på att de skulle bli färdiga och så åkte vi ut till Calle. Satt och snackade och tog det allmänt lugnt med vin i våra glas medan vi väntade på att maten skulle bli klar och shit vad maten var god:)

Förrätt - Hummersoppa och hummermacka
Varmrätt - Tror det var hajmalsfile med pestopotatis och sallad till det
Efterrätt - Någon slags typ glasbomb med vaniljglass ytterst och hallonsorbe inuti

Dricka till det var champange! Kan ju knappast klaga på den nyårs middagen:)

Sen bar det av mot Martin där festen fortsatte. Kom lite folk jag inte träffat innan och det var kul, sen var ju självklart grabbarna med. Vid 12 slaget gick vi ut till växjösjön och kollade på raketerna och skålade med champange:) det nya året började väldigt bra måste jag säga;)

När det sen var dags för hemfärd gick jag och Rasmus hem till syrran och lånade deras soffa! Fick oss en mysig liten nattpromenad;) Kom i säng halv 4 och båda slocknade med en gång.

Idag vaknade vi sent. Käkade frukost och sen skulle jag och syrran gå runt sjön. Men vi hann inte så långt eftersom vi såg att det var folk som åkte skridskor. Vi skyndade oss hem hit och hämtade skridskorna och sen tog vi oss en svängom på Åsnen:) Är säkert 4 år sedan jag åkte skridskor på sjön så ni förstår nog att vi var glada!

Nu håller jag tummarna att 2009 blir ett bra år! Ett bättre år än 08 hoppas jag på:)


Kiss and goodbye






RSS 2.0