Shopoholic?

Nu har jag fixat klart designen på bloggen. Mycket bra måste jag säga att det blev! Fick lite hjälp av Amanda igår men satt uppe hela kvällen för att få det att bli extra fint:)

Kom på att jag glömt visa mina senaste skor till skosammlingen. De lyckliga paret fick bli de här supermysiga varmfodrade stövlarna från din sko. Väskan fick också följa med hem. Väskor och skor är ju något som man inte kan få för mycket av eller vad säger ni? :)


Kiss and godbye ♥ 


                               
 


Hej Snön

Ja idag bestämde jag och Amanda oss för att vara duktiga och gå ut och gå runt växjösjön. Ja jag körde in till stan och helt plötsligt ser jag att det snöar. Vad i tusan är det här tänkte jag.. Träffade Amanda och gick först en sväng till Jenny på hennes nya jobb för jag va tvungen att låna deras toa annars hade det lätt hänt en liten olycka...Haha Sen stack vi och käkade och sen började vi gå med varsin stor mugg vaaarm dricka från Waynes coffe. Det var väldigt kallt och blött och under en del av tiden blåste det så förbenat mycket att det såg ut som om snön flög horisontellt. men skam den som ger sig men vi var otroligt glada när vi kom tillbaka till bilen. Tack för en underbar dag<3


                             
Så såg det ut förra helgen                         så här härligt slaskigt va det idag

29/10

Idag tog jag bilen in till stan för att träffa Angelica:) Inte sett henne på år och dar känns det som. Så jag åkte till henne och parkerade bilen och sen tog vi oss en promenix ner till stan för att möta upp Jenny och David. Blev till att shoppa lite och sen käkade vi.

Har hunnit prata vääääldigt mycket om livet just nu. Väldigt skönt eftersom jag inte mått så bra på sista tiden så ett stort tack till Angelica som orkat lyssna på mitt prat hela dan:)




Bjussar på en bild på Angelica så ni får se hur söt hon är;)En av mina äldsta vänner faktiskt!

Chill hos calle

Ja igår var det då chillkväll hos Calle. Redigt skojjigt va det:)

Lyssnade på massa musik och sen kom Calle på att alla skulle ha en ful huvudbonad och solbrillor på sig! Dans bjöds det på också!

      

    Jag och Calle                 Martin, Jenny och David

22/10

I like to get what i pay for, so i pay and i get and i pay and i want somemore

I want something that i want, something that tell myself that i need, something that i want





confused

Ja min hjärna är up side down nu om man säger så. Åkte in till Jenny och David för att få prata med dom och se va de hade att säga om mina problem. Jag är ännu mer förvirrad nu=/

Imorgon kommer Amanda så får se om vi kan reda ut allt ja måste reda ut!


Kiss and godbye everyone



14/10

Precis kollat på det nya One tree hill avsnittet. Fattar inte hur man kan bli så beroende av en serie. Men men

Idag kommer pappsen hem och Jenny och David med:) Kuljul när nästan alla är hemma!!!


Helgen!

Ja helgen har nog allt vatt bra. Slappade i  fredags. Jobbade på Astas i lördags. hyffsat kul va det väl men ja vill nog inte jobba där mer än nödvändigt. Men men pengar får ja ju lite av iaf:)

Imorgon kommer pappsen hem. Han har vatt i Ungern sen i lördags med jobbet. Så vi får se om han köpt nått kuligt! Bad han köpa Kinderägg till mig. Jag och siz den äldre är galna i kinderäggen och jag har bestämt mig att försöka köpa ett ägg i varje land jag besöker just för att se vad som skiljer sig. Det grekiska är ju helt olikt det svenska. Haha ja jag vet jag är barnslig;P

Kiss and godbye♥


...

I don't know,
I don't know what he's after



Tomteverkstad

Idag drog jag och Siz ner till stan för att köpa fina grejjer så jag kan göra egna julkort! Känner mig väldigt pysslig nu och ja jag har ju inte så mycket annat att göra på dagarna så jag har ju tid. Har också gjort en dörrkrans till mamma och pappa. ska fixa den andra imorgon. Grymt snygg blir den om ni frågar mig;P





Myskväll

Idag ställde jag mobilen på väckning för första gången på ett tag. Stack till Arbetsförmedlingen på sånt där basinformationsmöte och handläggarmöte. 3 Jävla timmar! Mitt cv va ett av de bästa han läst så får väl tacka Jenny eller ja egentligen Davids mamma!

Sen for ja in till stan och träffade Amanda. Gick och käkade och sen storsade vi runt på stan tills siz ringde och frågade var jag höll hus. Så for upp till henne och så stack vi och handlade glass och godis och lite annat till ikväll! Mys på hög nivå.

Igår va Amanda hemma hos mig och vi hade tjejsnack. Det behövdes så ett stort tack till dig Amanda som orkar lyssna på alla mina problem:P Men nu vet ja iaf vad jag ska göra i helgen!

Nu ska jag kolla klart på The hills och sen blir det till att laga mat! Hemmagjorda hamburgare med pommes...mumma kademumma;)



Yesterday, Today and Tomorrow

Inte skrivit på ett tag men haft en myshelg;) När jag kom hem igår va Siz och hennes "man" fortfarande kvar så satt och umgicks med dem.

Idag har jag inte ett skit mer än skrivit nya cv:n och så tränade jag lite. Hmm världens sämsta kondis har jag!

Imon blir det till att hämta upp Amanda vid bussen och så ska vi ha en redig tjejeftermiddag/kväll. Rocky roadglass och One Tree Hill är det som gäller. Och ja självklart tjejsnack. Behövs verkligen nu kan jag säga. På sista tiden har min hjärna blivit alldelles proppfull med tankar och stuff. Så jag behöver en rejäl hjärnrensning. 

Ska kolla klart på Cityakuten och sen ska jag mysa ner mig i sängen med lite tända ljus och en bra bok! Bättre avslut på kvällen går inte att få eller jo ett speciellt sällskap kanske kunde göra det hela lite mysigare^^)


Kiss and godnight




...

She never could get drunk enough
To get him off her mind





Ensam kväll med rockyroad glass...

Idag åkte jag inte till stan för att träffa siz den äldre. Ville ju kolla in den nya affären Monki som öppnat i lilla Växjö:) Jag kom därifrån mycket pengar fattigare men däremot lite kläder rikare:) Me like

Sen var vi snälla mot våra kära föräldrar så vi storhandlade mat och då passade jag på att vara busig och köpa rockyroad glass till min kommande ensamma kväll.

Ikväll har jag suttit själv hela långa kvällen=/ hatar att vara hemma själv när det är mörkt ute. Men tände alla lampor p övervåningen och så stannade jag kvar där förutom när jag skulle hämta proviant. Rockyroad glassen:) fick tyvärr inte äta upp hela paketet för lillasyrran och pappa utan fick nöja mig med halva. Men det gick ganska bra det med!




Detta fick följa med mig hem idag + tjocka strumpor från hm.
Älskar tjocka gosiga sockar nu till hösten och vintern:)


Oh Yes!

My heart want what it wants!





RSS 2.0