Hoppar ur plan, simmar med delfiner

kande att det kanske var dags att skriva lite har ocksa. Vi har snart rest klart har pa NZ. Ska tillbaka till AMria och john pa fredag. Vi har varit runt om i hela landet coch gjort massa roliga saker. Bland annat simmat med delfiner, hoppat fallskarm och vandrat pa glaciarer. Jag och johanna har kommit pa att livet ar bra harligt ibland. Vi har ocksa festat endel. HAr en formaga att festa till det extra mycket kvallen/natten innan vi ska med bussen tidigt pa morgonen. men vi har kommit pa att det inte gor nagot eftersom man alltid kan sova pa bussen. Vi har traffat otroligt mycket harliga manniskor. St patricks day firades med tva kiwikillar. En underbart rolig fest. Vi hamnade pa en fest med bara massa kiwimanniskor. Killarna stod flockade runt mig och Johanna. Har fatt hora i efterhand att "they loved us". Dessa tva killarna vi tillbringade kvallen med har vi aven traffat efter det. Vi tillbringade tva natter i ett beachhouse 2 timmar fran Wellington. Mys pa stranden med lagereld och stjarnhimmel, ol och marshmellows, sol och bad och pauasnackor. Vi ville inte redigt fortsatta resan utan bara stanna dar pa stranden i hundra ar. Men man kan inte alltid fa som man vill utan det blev till att fortsatta ner pa Sydon.

Angrar verkligen inte denna resan ett dugg. Kanner att jag bara vill resa mer och mer men tyvarr maste man ju hem och forsoka tjana lite pengar forst. Men det kommer defenitivt bli mer resa nagon gang! Nar vi kommer tillbaka till Timaru ar det dags for mig att besoka tatueringsstudion som finns dar. Ska bestalla tid och forhoppningsvis har dom en tid snart! Ar sa taggad pa detta nu. Vill bara ha den gjord nu. Johanna ska fa folja med som personligt stod.

ja nu har ni fatt lite mer uppdatering men vill ni ha mer invecklad information far ni ga in pa min resdagbok. resdagboken.se och sa hittar ni mig under sjostrom.sara

Ha det gottans och som vi sager har. Sweet as bro!

RSS 2.0