....

Ibland önskar jag att tiden kunde stå stilla





midsommar !

japp midsommar firades med tre rätters middag med familjen minus två, jobb mellan halv 4 och halv 9 sen fest hos falk :) Kan inte klaga på min dag eller jo skippat jobbet hade jag kunnat göra men det blir goda papperslappar ! Hade en sjukt kul kväll även fast jag var i nyktert tillstånd. Mycket skratt blev det (speciellt vissa saker hahaha ) Badade en snabbis i falks pool men jädrans vad kallt det var, sen skulle vi basta men ja bastun stod på 30 grader och blev inte varmare. vi satt och frös vi där inne! Tillslut tog kvällen slut men allt kan ju inte pågå i evighet även man inte alltid vill att allt ska ta slut.
Men tack alla för en helt underbar kul kväll, men det är ju klart det kan ju inte vara annat än sjukt kul med er :)







3/4 systrar + David goes to Lund

Japp, idag har vi varit i lund och haft mega kul :) Nämligen såhär att bästaste Fia går ju på Lunds dans och musikalgymnasium och det var ni dags för oss att gå på deras sommarshow. Blev hämtad kvart i 11 och vi började resan ner mot lund. Blev snabbt ett stopp på en mack där vi köpte oss bilchips! När vi kom ner till självaste Lund gick vi runt lite sen tog vi oss en hamburgare men den vart inte god. Sen blev det ett besök på tutti glassbar nånting. Tror jag den hette. Mycket god glass men den slår dock inte Aucklandsglassen för 7 nzd. Sen var det dags att gå mot folketshus där föreställnigen hölls. Jädrans säger jag bara. Vilka skickliga människor! Helt klart bland det bästa jag sett. Så det blir ju givetvis ett besök nästa år också :) Här får ni en liten del av bilderna som togs. Kanske inte världens bästa kvalite men sånt är livet! Bästaste Fia är med på några av bilderna, bla bilden med killen på! :)

            


           


       

Twilight nummer 4

Ja jag trodde faktiskt på allvar att den tredje boken i serien Twilight var den sista. Slutet på den tredje boken gjorde mig så förbannad. Hur kan man sluta en bok på det sättet? Men nu har jag fått svaret. Lillasyster min sa nyss att det finns en fjärde så den har jag nu beställt. Kanske är lite efter men ja detta gjorde min kväll en aningens bättre! Är helt såld på böckerna och kan knappt vänta tills andra filmen kommer :)


Så länge vi båda andas - Stephenie Meyer

Att vara oåterkalleligt förälskad i en vampyr är som en underbar fantasi och en mardrömsliknande verklighet.

Den hett efterlängtade avslutningen på Bellas och Edwards omöjliga kärlekshistoria avslöjar hemligheter och mysterier i denna romantiska saga som har förtrollat miljontals läsare världen över.

Bella slits mellan sin intensiva passion för Edward och en djup vänskap med Jacob. Året som gått har varit minst sagt omtumlande och fullt av längtan, saknad och förtvivlan.

Valet att ansluta till en mörk och förförisk värld av odödlighet eller att fortsätta ett mänskligt liv har blivit den tunna tråd som vampyrernas och varulvarnas öde hänger på.

Bellas val sätter igång en kedja av händelser som kommer att få oanade och förödande konsekvenser för alla inblandade




Nu vet jag vad jag ska göra när jag slutat jobba om dagarna !



tears are fallin

No comments for this day



var har året tagit vägen?

För prick ett år sedan var det man själv som sprang runt med sin vita mössa, fina klänning och var den lyckligaste! Shit var har året tagit vägen? Vad har jag gjort för nyttigt sen skolan tog slut? Knappt jobbat något, inte tjänat några pengar utan istället bara slösat. Är verkligen inte avundsjuk på dom som går ut detta året för jag vet vad som väntar stackarna som inte har något jobb. Men shit de sista veckorna i trean hade jag gärna haft igen! Studentdagen var en av de bästa dagarna i mitt liv! Så tror ni man kan få backa tillbaka tiden ett år så man kan få vara med om allt igen?




090608

Memories rushed through my brain
It’s starting to hit me



090602

this is a day i just wanna erase





RSS 2.0