Money Money

eller ja de får jag inte ännu men snart:) Lillasyrrans kompis mamma ville att jag skulle göra två dörrkransar till henne så det är vad jag suttit och knåpat med idag. Dom blev grymt snygga så det känns nästan lite jobbigt att lämna iväg dom men va fasen. Pengar får jag ju:)

Kollat på det nya One Tree Hill avsnittet har jag gjort med! jag säger bara shit. Jobbigt när man måste vänta en hel vecka innan man kan ladda ner nästa avsnitt..Ibland skulle man vilja bo i USA
 




Partytime

Igår blev det till att gå på fest hos Falk. Åkte in till stan med Jenny och David för att åka till affären och köpa dricka till drinkarna och för att hämta upp Amanda och Gal. Sen bar det av mot David och sen skyndade vi oss till bussen som vi missade precis så det blev till att använda benen och promenixa till stan.

Sen var det fest:) Trevligt sällskap, Mycket skratt, snygga dansmoves var vad som bjöds på under kvällen!







 




Hjärnrensning!

Har ju vatt jätte härligt väder ute de senaste dagarna så har vatt ute och promenerat en del. Så härligt när man väl kommer ut och så är det ett mycket bra sätt att rensa hjärnan på en massa tankar och sånt skit. Har funderat en massa på sista tiden. Nu känner jag att jag verkligen behäver prata med Fia. Hon är den bästa att prata saker med<3

Ikväll kommer siz hem. Bakat min goda äppelpaj som hon beställde till helgen egentligen men eftersom man aldrig vet hur helgerna blir nuförtiden tänkte jag att ja likaväl kunde göra den idag:) Mums



 



oja

Allt går ju verkligen på räls
eller inte





Så sant

Hellre sårad av sanningen än lycklig av lögnen.





flytta tack!

Igår var siz och jag en sväng på Ikea! hittade en grymt snygg lampa som jag var tvungen att ha!
 Vill flytta hemifrån nu!


 



Framtid

Ja idag jobbade jag på Astas. Va redigt nervös när jag körde in men när man väl kommit igång med alla kunder och sådant släppte all nervositet. Dock har jag kommit på att detta nog inte är vad jag vill göra varje dag i hela mitt liv. Om jag inte får jobba hos Maja förstås och det kommer ju aldrig ske. Så nu ska jag försöka komma på vad jag vill göra i framtiden... Jobbigt värre





I hold on to this life I found

Stand up straight
Do your trick
Turn on the stars








Jobb

Jaha då ska man jobba på Astas på lördag:) Typ en aning nervös om man säger så... Känns som om jag inte kommer ihåg hur man binder en bukett eller nått. men förhoppningsvis kommer det väl när man jobbar!

Sitter och väntar på One tree hill ska laddas klart. Känner på mig att jag kommer lipa mig igenom detta avsnitt:/




.




it's like the wind,  you can't see it but you can feel it


Fredag!

Idag är det äntligen fredag och då betyder det att ikväll är det dags att hänga på Espresso med de bästa<3

Bjuder på en bild från pubrundan med jenny inklippt:)





!!!

Tack gode gud att det är fredag imon.



Separationsångest

ja det lider av när det gäller mina kläder. Bestämde jag mig för att rensa ut min garderob. Ja hur mycket slängde jag egentligen? Inte mycket. Jag har för mycket kläder...Lr rättare sajgt för lite garderob!!! Walkin closet tack!



Puss och Adjö♥

Hemmafru?

Nä tack det vill jag inte bli. Men har faktiskt varit lite duktig idag:) Bakat pizzabullar med fetaost och oliver i. Smarrismaskens säger jag!

Imon blir det nog till att åka till siz den äldre. Slappa och hjälpa henne att fixa och dona lite. Och så självklart se One tree hill. Nytt avsnitt att se imon ju!

bjussar på en bild på mina goda bullar!



Puss och adjö♥

projekt fotoalbum

ja nu har jag börjat med mitt projekt att fixa ett fotoalbum. Jag beställde massa bilder i onsdagskväll och idag låg de i brevlådan:)  nu har jag lite att pyssla med några dagar! Kände att jag vill ha bilder från bal och student i ett album så här sitter jag med massa fina och roliga bilder:)

Vatt i stan idag också! Hjälpte mamma att handla mat och sen åkte vi ner på stan så jag kunde lämna in mitt cv på Astas!



Puss och Kram♥

arbetslös jävel som inte har något liv...

...Det är jag det. Jag sover så länge som möjligt för att få dagarna att gå. Alla andra jobbar och här sitter jag och inte har nått liv. Jag bryter ihop snart om det inte sker någon förändring. Längtar inte ens till helgerna längre för det är aldrig någon som kan träffas ändå. Alla bara är upptagna med sitt. Jävla skit liv





Dag med 2 av syrrorna

Dagen har varit rolig:) när jag var färdig hos tandläkaren gick jag upp till Dalbo där Jenny och Jojo va! vi åkte ner till stan för att käka men det hanns med lite shopping med....tyvärr inte det bästa för min ekonomi.

Puss och Kram♥


RSS 2.0