Nyårsafton!

Japp snart är året slut:) Det ska firas med Jenny och grabbarna! Först blir det till att käka hemma hos Calle och sen vidare mot Martin! Känner på mig att det kommer bli en kanon kväll:)

Sitter och väntar på att klockan ska bli lite mer så jag kan ringa siz och kolla när jag ska komma in till dom!

Ha en underbar dag och kväll alla ni där ute! Så ses och hörs vi nästa år!

Kiss and goodbye






Så här såg det ut förra nyåret! Siz, Emme, Nyman och jag!


nytt år, nya möjligheter

snart är 2008 slut! Skönt:) Alltid lika glad när nyårsafton närmar sig. Känns alltid som man har en chans att lägga saker bakom sig och se framåt. Visst det kan man göra hela tiden men det är bara en känsla jag får!

Igår drog jag till den bästa vännen man kan ha, Fia. Vi gjorde nästan inte nått vettigt på hela dagen men vad tusan. Inte behöver man vara duktig hela tiden. Vi kollade på film, pratade och ja pratade. Kom hem vid 2 i natt. Ibland är det tur att man inte har ett jobb att gå till dagen efter:)

Idag har jag och lillsyrran bakat hi-hat cupcakes. hmm dom såg väldigt goda ut men jao vi får nog göra om dom och se om vi lyckas bättre! Dagen har gått väldigt snabbt för en gångs skull. Tror jag vände ut och in på min garderob för att bestämma mig för morgondagens kläder men det slutade med att jag har den svarta saken jag köpte speciellt för nyår, spetsleggings och mina nya svarta pumps:) Imorgon blir det mys och fest:)

Kiss and goodbye






Mys med the family

Idag vaknade jag med känslan av att denna dan kommer bli very bad. Satt och va nära till tårarna hela frukosten och ja sen kom de ju med..Men bestämde mig för att jag inte skulle sitta inne och deppa så hängde med pappa, syster den äldre och mindre och syrrans kille ut. Det blev att åka till trollberget och grilla korv och marshmellows:) vi va ute i 2 1/5 timme:) så jädrans skönt!

Imorgon blir det till att träffa Amanda en sväng:) va ju ett tag sen nu!

Vad händer på nyår då? Alltid en så bra fråga....det kommer typ bestämmas dagen innan som vanligt:S Men sjukt skänt att det snart är ett nytt år. För nästa år kommer bli så mycket bättre! Hoppas jag iaf:P



Kiss and goodbye



Kom tomten till er igår?

det gjorde den till mig i alla fall:) tydligen har jag varit tillräckligt snäll!

Fick en massa fint men den bästa presenten va helt klart pussmunnstelefonen från syrran:) den är så grymt snygg:) Lägger in en bild när jag tagit nån på den!

Idag blir det till att åka till Farmor vid halv 3 för att träffa farbröderna och deras familjer. Får se hur länge man står ut;)

Kiss and goodbye










.

Merry Christmas säger Wilmabus






hej sängen!

Japp ska snart krypa ner i sängen hade jag tänkt mig. Är hur trött som helst idag. Denna helgen kan jag sumera med orden jobb, massa mys och film:) alltid lika trevligt.

Imorgon blir det jobb igen och öven tisdag. Kommer vara sjukt mycket folk i butiken och sluta vid kvart över 6 gör vi nog inte. Kan nog vänta mig 2 väldigt långa jobbdagar. Sen är det jul men har inte den minsta lust att fira jul detta året. Vill bara åka iväg någon annanstans. Men vi får väl se om detta ändrar sig

Nu ska jag sova


Kiss and goodnight


ge mig sömn tack!

Är så fruktansvärt trött. Hade väldiga problem att gå upp i morse. Ställde mobilen på znooze ett X antal gånger! Men imorgon är sista dagen innan jag har ledigt en dag:) Så den som tvingar upp mig ur sängen på söndag är typ dödens.

Nu ikväll har vi klätt granen:) den blev super fin! Kanske slänger in ett kort nån dag. Men har jag fått nån julkänsla? Nä inte ens av pepparkakslukt och julmusik och julgrans lukt så tänker den dyka upp:S Men nu ska jag slita mig från datorn och städa rummet. Rolig fredagkvälls syssla va?

Kiss and goodbye





min lediga dag

blev inte redigt som jag tänkt mig. När jag sov som skönast imorse kom mamma in och ville ha skjuts till vårdcentralen. Blev ordentligt sur och morrade mest till svar. men det var bara att kliva upp ur den varma sköna sängen och sätta sig i bilen:( Morrade hela vägen till Vislanda.  När jag kom hem bakade jag kladdkakan med daim för kände att vi behövde lite gott i magen. Sen har jag inte gjort något mer förutom att jag slagit in lite julklappar:) Ikväll blir det bara slappa i soffan och kolla på bonde söker fru!

Lägger in en bild på min nya väska så ni får se hur den ser ut:)



Kiss and goodbye


jobb,jobb,jobb

Sorry att jag inte skrivit på ett tag men har jobbat och när jag kommit hem har jag vatt så sjukt trött så har inte orkat. Imorgon är jag ledig så ska slå in lite julklappar och småpyssla lite. Ska försöka få lite julkänsla för den enda känslan jag känner just nu är stress och kaos!

Idag på lunchen gick jag och köpte väskan som jag vatt och tagit på typ hela hösten. En ganska stor stickad historia med vitt/brunt och rosa mönster. lägger kanske in en bild imorgon eller nått. En redigt fin och härlig vinter väska:) Sen träffade jag Jenny och Tessan lite snabbt som va och fikade på Askelyckan.

Nu ska jag lägga mig i soffan och inte flytta mig därifrån förrens jag ska lägga mig!


Kiss and goodbye





All i want for christmas is you!

Stadsbo

japp ska bo hos systeryster och hennes sambo några dagar nu i och med att jag jobbar. Skönt att slippa köra in till stan och hem varje dag. Men tror inte jag sover här alltför många dagar för vill sova i min egna säng:P Så nu jobbar jag mån,tis,ons och sen är jag ledig på torsdag. Ska ligga i sängen och mysa hela dan:)

Idag har jag det inte hänt så jätte mycket men var hos mormor en sväng, sen åkte jag med Jenny och Davva in till stan och så åkte vi till HM där jag köpte en tröja och ett halsband. Sen hängde jag med dom hem innan jag drog til syster den stora. Nu ska vi kika på nån film och sen ska jag bädda ner mig i deras soffa och sova!

Kiss and goodbye


Ett gott skratt förlänger livet...

Idag fick vi i familjen oss ett gott skratt. Vi satt och kollade på film och Jenny( the twin) fick hicka. Hon hickade hur länge som helst och när jag satt där i soffan kom jag på den brillianta iden om att skrämma bort hennes hicka. Så jag smög fram handen i nacken på henne och tog tag och lät lite läskigt. Shit vilket gott skratt vi fick oss. Förlåt sizter att du blev så rädd. Men tänk positivt! Hickan försvann;)

Idag har jag jobbat på Astas. Varit helt seg hela dan men det va kul idag faktiskt:) stort plus för det! Efter jobbet bar det av till nästa jobb. Städ på FLK. kan säga att jag har ganska ont i ryggen nu. Ska ligga i sängen hela dagen imorgon och bara lata mig och vila upp mig inför nästa vecka och julveckan. It's gonna be kaos!

Ska försöka sova nu.

Kiss and goodnight




Denna listan hänger på toadörren på jobbet!Lite småkul

Nya Zeeland

Sjukt sugen på att dra till Nya Zeeland. Antingen bara på semester eller jobba. Spelar egentligen ingen roll bara jag kommer dit! För er som inte vet så har jag en faster som bor där! Hon var iväg i två månader när hon va yngre och så träffade hon en kille där och innan hon åkte hem friade han till henne. Så gulligt. har fö mig att det var så iaf:P Hon har bott där i 13 år och senast vi träffade henne var nog för 5 1/2 år sen och John har jag nog inte träffat på kanske 10 år. En av mina största drömmar är att åka dit så är så sjukt sugen. Känns som om det är nu man ska åka om man vill komma iväg!  Så nu har jag skickat iväg ett mail till henne och frågat lite hur det ser ut med jobb och sånt där så vi får se om hon svarar. är det någon som är sugen på att hänka på?

Snart tar jag semester in till stan för kvällen och natten:) Alltid lika mysigt


Kiss and goodbye

 

Faster Maria och lilla Maria:)


julmys

Jag har en plan som jag ska göra men först måste en grej hända. så håll tummarna att det händer snart:)

idag har jag jobbat. Pappa väckte mig med att smsa och säga att ja var tvungen att köra suuper lugnt eftersom de va snökaos. slask och äckel. Dagen har varit helt okey faktiskt! Just nu myser mamma och jag med vin och choklad medan hon slår in julklappar! mys på hög nivå:) Jag vet vad jag önskar mig i julklapp iaf. ingen sak utan något annat. Vi får se om jag får min önskan uppfylld!

Kiss and goodbye




andra advent

Igår var det ju julbord med grabbarna och flickvänner. Efter mycket krabb hamnade vi hemma hos oss. Mamma och pappa fick snällt sitta på övervåningen medan vi ockuperade köket. Vi hade knytkalas så alla hade med något. Jag stod för Jansons och kladdkaka med daim. och ja båda blev uppskattade men kakan var nog allra godast:) Folket försvann runt kvart över 10 tror jag om inte minns fel för de skulle ut. men Davva ch Rasmus stannade kvar så vi kollade på madagaskar 2 och sen blev det till att krypa till kojs. Idag har det inte blivit mycket gjort. sov länge och sen spelade vi monopol. Eller jag var banken för jag orkade inte vara med:P Nu ska vi kolla på Sunes jul!

Snart jul. Jobbar på Onsdag och sen Lördag. Nästa vecka jobbar jag alla dagar utom två och sen julveckan jobbar jag 22-23. Ser fram emot att få lite cash även om jobbet inte är det roligaste. Men jag tänker på pengarna:)

Kiss and goodbye

Julbord!

Har haft en super mysig och trevlig kväll:) skriver mer imon för nu ska vi krypa till kojs!

Kiss andr goodnight

sömnproblem

jag har kommit fram till att jag lider av sömnproblem. Klockan är halv 1 och förr låg jag och snarkade för längesen. Kvällen har bestått av mys med mamma och lillasyster. God mat och god glass framför Idol. Och jag är så glad att det är Kevin och Alice som är i final:) Sen började vi kolla på Mamma Mia men mammsen blev trött så vi stängde av och så gick jag och bakade. så har precis blivit klar med kakan och hade tänkt krypa ner i sängen och sova. Men tror ni att det går? Nä jag är fortfarande sjukt pigg så det blir till att sitta uppe ett tag till. Imon blir det till att städa på FLK. Sen blir det nog julbord med grabbsen och deras flickvänner:)

Hoppas ni kan sova gott i natt!

Take care/ Sara

room makeover is done!

Nu är rummet helt klart eller ja nästan. Det enda som saknas är en spegel och en tavla. är så jädrans nöjd. Känns lite onödigt att göra om ett rum för vill ju egentligen flytta. drömde i natt att jag skulle flytta till den fräckaste lägenhet jag sett. Önskar drömmen hade vatt sann:/

Igår var Jenny(the twin) hemma så först städade vi och sen kollade vi på film och käkade rockyroad glass:) mys på hög nivå det!

Idag har jag ingen aning om vad som händer. Vi får se helt enkelt men skulle ju vara kul att hitta på nått så man slipper vara själv hela tiden. men nästa vecka ska jag och syster den äldre åka skridskor på stortorget i Växjö:) kan det bli mer mys? Ja om det ligger snö på marken för den som kom i förrgår är borta nu:(

Kiss and goodbye


            
Så här blev det

4 december

har kommit på att jag tänker för mycket. På allt och alla. men det blir ju så när man är hemma själv hela dagarna och inte gör ett skit. Men nu ska jag säga till mina tankar att hålla käften och ta semester ett tag och så ska jag fortsätta prata med Fia.

Kiss and goodbye




Slänger in en bild då livet var "enklare"  Jag och Fia på bilden

3 december



Bilden får tala för denna dagen


Fixa och dona!

Igår målade pappa och jag sista vändan i rummet så idag har jag burit in alla möbler och bestämt vad jag ska packa ner och vad jag ska ha framme. Men helt klart är det ju inte ännu, väntar på den sablans tapeten som måste komma. Är ju beställningsvara så har för mig att den skulle skickas från Frankrike. Så ni får vänta lite på bilder för tänker inte lägga upp någe förrens allt är på plats:)

En låt jag kan lyssna på om och om igen är Alanis Morissette - Not as we. Värt att lyssna och se vad ni tycker:)

Kiss and goodbye


1 December

Idag ringde klockan vid 7, Har inte gått upp sårhär tidigt på ja vet inte hur länge. Men upp kom jag efter lite grymtande. Anledningen att ja gick upp så tidigt va för att ja skulle träffa studie och yrkesvägledaren i Alvesta för att snacka lite om de framtida studieplaner jag har. Tror kanske det klarna lite men vi får se vad det blir för nått och var jag läser.
Stack in en sväng i mataffären i Alvesta med. Framför mig i kön va det en mamma och en mormor och världens jobbigaste skrikande unge. Kanske 4-5 år. Stod och typ höll på att få panik på ungen som bara skrek och vägrade lyda. Det är vid sånna tillfällen man inte vill ha barn. Men det ändras ju snabbt när man ser en snäll och söt unge:)

Idag har jag tänkt vara duktig. Söka jobb, kolla utbildningar, måla klart rummet, Bestämma vilka grejjer jag ska ha i det nya rummet och vilka saker som åker ut eller ner i lådor och tillsist försöka få med storasyster den äldre hit!

Invigde min halsdukskrage som mamma stickat till mig, Den är så sjukt varm och skön så man vill inte ta av sig den:) Thank you mammi. Ett tips till er som vill ha nått att göra om kvällarna och som gillar och kan sticka. Jag som inte kan sånt lämnade över det till mamma men den var klar på typ 2 timmar.

Kiss and goodbye


RSS 2.0