kiwilandet!

Sorry for den daliga uppdateringen men har totalt glomt bort att jag lovade skriva i bloggen. Det ar lite jobbigt att ha sa manga stallen att srkiva pa sa det ar battre att ni gar in pa resdagboken.se och sen soker ni pa sjostrom.sara sa hittar ni mig dar!

Vi lever och har det bra. Nar solen tittar fram ar det direkt pa med bikinin och ut. Just nu regnar det tyvarr men efter regn kommer solen!

Kiss and goodbye


Ready to go!

Ready to go!

Japp här sitter man nu och väntar på att klockan ska bli lite mer så vi kan bege oss mot Göteborg! Har fortfarande inte förstått vad det är som sker men det kommer väl antagligen när vi kommer till flygplatsen.

Har sagt hejdå till alla man ska säga hejdå till. Eller inte ett redig hejdå till syster den äldre bara för att hon passade på att bli typ "magsjuk" lagom till igår. Men du får en extra stor kram när du läser detta;) Tack för nallebjörnen:D

Nu ska jag gå ock käka lite frukost och vara social med mina kära föräldrar. När jag skriver här nästa gång är jag antingen på någon flygplats eller så befinner jag mig i huset i Timaru:)

Adios amigos!

Ready to go!

Ready to go!

Japp här sitter man nu och väntar på att klockan ska bli lite mer så vi kan bege oss mot Göteborg! Har fortfarande inte förstått vad det är som sker men det kommer väl antagligen när vi kommer till flygplatsen.

Har sagt hejdå till alla man ska säga hejdå till. Eller inte ett redig hejdå till syster den äldre bara för att hon passade på att bli typ "magsjuk" lagom till igår. Men du får en extra stor kram när du läser detta;) Tack för nallebjörnen:D

Nu ska jag gå ock käka lite frukost och vara social med mina kära föräldrar. När jag skriver här nästa gång är jag antingen på någon flygplats eller så befinner jag mig i huset i Timaru:)

Adios amigos!

jädra väska

Färdigpackad och klar tänkte jag att jag skulle väga väskan. Sagt och gjort och vad tror ni vågen visar???? 22,7kg. Man får ha 20kg. Hur fasen lyckas man med detta? Det är ju på hemvägen man ska ha övervikt, inte på dit vägen....Men vi kom på att det som gör att den blir för tung är alla presenter som Maria ska få. Godis och böcker. Det väger endel. Men Johanna är snäll så ska få lägga lite i hennes väska och sen får jag ta en bakboken i handbagaget. Men fasen vad sur jag blir. Hur lyckas man?!

Vid denna tiden om ett dygn sitter vi på planet till Dubai. iiiiiiiiiiiiik

iiiiiiiiiiiihhh

Imorgon vid den här tiden sitter jag och Johanna på flygplatsen i Frankfurt och väntar på att flyget till Dubai ska gå. Fattar fortfarande ingenting. Känns helt konstigt men fasen vad kul vi ska ha:) Ska försöka uppdatera så ofta jag kan! Men lite ledsen är jag. Syster den äldre skulle kommit hit idag och varit med mig men hon blev sjuk så det var bäst att hon fick vara hemma:(  Kommer sakna alla super mycket men jag är bara borta i 3 månader!

Väskan är packad och handbagaget också. eller förutom datorn men den kan jag inte packa ner förrens imorgon innan vi åker.  I'm ready to go!




My darling:)

Dagen har spenderats med min underbara äldsta och bästa vän Sofia:) Vaknade vid 8, tro det eller ej, satte igång datorn och kollade på lite serier. Sen steg jag upp och käkade frukost och sen körde jag in mot stan. Vi träffas inte så ofta men det är alltid lika roligt varje gång:) Vi gick yttepytte lite på stan och sen käkade vi på royal thai. Sen gick vi till konsum och där handlade jag korsordstidningar som jag ska underhålla mig med på planet. Efter stan åkte vi hem och lagade köttfärssås. Den såg lite konstig ut i början men den blev god till slut! Sen har vi bara myst runt och pratat och kollat på tv. Fia är världens bästa vän och jag kommer sakna dig, honey:)

Just nu sitter jag och lillsyrran och tittar på ett program på 3:an. Det handlar om två 17- åringar som vill plastikoperera sig och de vill inte vänta ett år tills de är 18 utan de tjatar på sina föräldrar att dom ska låta dom få göra det. Dom får vara med under sådana operationer som dom själva vill göra. Ganska groose eftersom de visar ganska mycket detaljer. Jag vet inte vad jag ska säga om detta. Jag tycker det är onödigt att operera sig. Visst, mår man superdåligt av hur man ser ut kan det kanske vara okey men annars tycker jag man ska strunta i det. Men folk tycker olika. Vill de slänga ut flera tusentals kronor så får de väl göra det. Men jag skulle aldrig kunna göra det!

Nä nu ska jag fortsätta titta och knapra i mig mitt naturgodis. Kanske lite konstigt att vara sugen på det när jag tittar på detta program men det är så gott:)

Kiss and goodbye






Bästaste vännen och jag hösten 07!

Soon, very soon

Ja, snart sitter jag på ett flygplan påväg till andra sidan jordklotet:) Har nästan helt och hållet packat klart! Har varit lite dålig på att skriva här på sistone men har haft fullt upp med att fixa allt som måste fixas och träffa alla som man måste säga hejdå till. I fredags var det dags att säga adios till tvillingen. Hon är nämligen i Österrike nu och åker bräda och jag hinner åka innan dom kommer hem. Ska erkänna att det kom några tårar när jag vandrat iväg med mamma. I bilen påväg hem funderade jag på hur länge vi varit borta från varanndra utan att träffas och jag tror banne mig inte det är mer än 1 vecka när jag var i sälen förra året så det känns konstigt att inte få träffa henne på 3 månader.Men vi överlever nog men jag ska erkänna att jag saknar henne redan!

I fredags blev det också en liten utgång med Amanda, Emelie, Pernilla och Jessica. Vi hamnade på Pauze och där var vi en liten stund innan pappa hämtade mig och Amanda. Igår på självaste alla hjärtans dag var jag bara hemma. Skulle träffat Fia egentligen men dom var halv krassliga hemma hos henne så vi bestämde att vi ska träffas imorgon istället:) Men kvällen spenderades i soffan framför melodifestivalen med Tessan, familjen och blåbärscheescake:) Om ni inte har bakboken A piece of cake med Leila så köp den! Kan garantera att ni kommer vara fast i smeten sen!!!

Idag har jag inte gjort mycket. Städade på flk sista gången på ett tag och sen åkte jag till Amanda och hämtade hennes ipod som jag snällt får låna och jag lovar att jag ska vårda den väl:D
När jag kom hem berättade mamma att doggen vår blev attackerad av en hanhund när de var ute och gick.... Började gosa med henne och sen märkte syrran att hon blödde så vi tvättade rent och då märkte jag att hon hade ett hål efter den andre hundens tand. Så imorgon får hon troligtvis åka till farbror doktorn:(

Det blev ett långt inlägg idag men så blir det ibland:P Nu ska jag vara social med familjen och sen ladda inför morgondagen då jag ska träffa min älskade äldsta vän Fia♥


Slänger in en bild på mig och tvilling när vi åkte bräda förra veckan. Kanske inte världens bästa men det blev ingen bättre!

Kiss and goodbye





Happy valentine?

nu är man hemma igen efter en liten stund på stan. Åkte och hämtade Amanda och sen drog vi till Emelie där också Pernilla var. Sen tog vi bussen ner till Pauze där vi satt till halv 12 då vi inte orkade mer:P Kul att få träffa er innan jag åker:)

Kom på precis att det är alla hjärtans dag nu. Jag hatar denna dagen. Eller i alla fall detta året:(  Damn jävla skit säger jag bara....

Nu ska jag sova för att orka gå upp någorlunda tidigt och förhoppningsvis träffa min älskade Fia<3


Kiss and goodbye



090210

Det finns ett mirakel kallat kärlek, det bosätter sig i hjärtat. Du vet inte hur det går till eller hur det startar
Men du känner igen den specialla känslan den alltid ger




ändrat lite

ja som ni ser så kände jag att det var dags att ändra utseendet på bloggen lite. Det fick bli en ny header och lite smått och gott. Inte helt klar ännu men nästan i alla fall. Eftersom min dator är dum i huvudet så kan jag inte se det färdiga resultatet men aja jag hoppas ni ser det i alla fall:)

Nu har jag ringt forex och beställt Nya zeeländska dollar. Jag har beställt dagslinser för 3 månader och jag har fixat ansökningspapper till naturkunskap B som jag ska fylla i. Har ändrat mig igen gällande min framtid. Inte ska jag läsa till undersköterska. Nä vi slår på stort och läser till sjuksköterska med en gång och sen blir det eventuellt barnmorska:) varför inte köra på sitt drömyrke?!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen drar jag från detta hus en stund!

Hoppas ni får en härlig dag!


Kiss and goodbye



ett tips

Be careful what you wish for

Snowboard baby, snowboard!

Har haft en sån sjukt rolig dag så det finns inte:) Åkte in vid 7 i morse och hoppade av hos Jenny och David. Sen fixade vi lite små grejer och sen hämtade vi upp Rasmus och sen bar det av mot Hestra! Var mer folk än vad vi trodde det skulle vara men det var inte farligt långa köer till liftarna ändå. Vi började med att hyra mina grejer och Rasmus skor och sen gick vi upp i barnbacken för att öva lite. Efter det drog vi till en större backe och övade lite mer där. Sen flöt det bara på. Visst trillade vi men jag tog mig ner för svarta backen!!! De ni:P Så nu ska jag köpa egen snowboard och skor och så blir det lätt en skidresa nästa vinter:) Vill åka mera. Någon som vill följa med imorgon? ;) Har lite ont i rumpan och handlederna men det är det fasen värt! Kan ju säga att mitt humör visats idag. Svor en hel del i backen men det är sånt som man får göra när man ska lära sig tycker jag!
Några bilder tror jag syrran tog så kan lägga in nån när jag fått dom:)

Nu är jag vääääldigt trött så ska sitta uppe lite till sen bäddar jag ner mig i sängen med One tree hill:)


Kiss and goodbye



Uppe med tuppen

Klockan är nu lite över 6 och jag sitter klar och väntar på att åka in till stan! Idag ska det bli lite äventyr. Känns superskönt att ta fram underställ och skidbrallorna och jackan:) Jag har saknat vintern och skidåkningen lite!

Hoppas ni alla får en kanon dag för det tänker jag ha i alla fall:)

Kiss and goodbye



Snowboard!

Imorgon hade jag tänkt att min snowboardoskuld ska ryka! Syrran med pojkvän ska till Österrike nästa vecka tror jag det är och Jenny ska för första gången åka snowboard. Så dom tyckte båda två att det var bäst att hon ska få öva lite så då tänkte jag passa på att testa jag med! Åkte ju iväg på skidsemester förra vintern och är nu helt fast men då fick jag aldrig prova snowboard för ja det va massa tjafs. Så jag tänkte varför inte passa på nu att bryta alla benen 2 veckor innan avfärd till andra sidan jorden? Mamma tycker jag är knäpp men vad fasen. Man lever bara en gång eller hur?!

Ska raportera imorgon när jag kommer hem. Hör ni inget från mig så ligger jag nog på sjukan med gips över hela mig!


Kiss and goodbye





Förra vinterns skidtur!

Gårdagen

Igår vid 5 mötte jag upp Johanna på stationen och så gick vi runt lite och frös. Sedan stack vi till Lina där festen skulle vara. När de flesta kommit fick vi välkomstdrink och så stod vi och pratade lite. Till mat fick vi tacorullar som vatt inne i ugnen med smällt ost över. Supergott var det. Sedan blev det ännu mer prat, lekar och dricka. Körde bland annat Jag har aldrig och ja ni kan ju tänka er vad ämnet blev efter en stund då de flesta börjat få i sig en hel del gottedricka. Vid halv 12 tiden drog vi vidare till Falk där jag stannade när de andra gick vidare. Men kan nog säga att det var lika bra att jag inte följde med dom för då hade kvällen nog inte slutat så bra. Efter ytterligare en liten stund hos Falk påbörjade jag och Rasmus våran promenad upp till syrrans lägenhet som fick bli vårt hem för natten. Men om man ska sammanfatta denna kvällen/natten så räcker det med två ord. Skit kul!

Bjuder på en bild från kvällen



Kiss and goodbye



RSS 2.0