28/11

i hope this is gonna work, becuase i really like to be happy again

pigg som en mört

japp ligger i sängen och är pigg som en mört. råkade sova lite för länge idag. Vaknade vid 8 och nästa gång jag tittade på klockan va den 12. Ajabajja på mig. Annars har dagen vart mycket händelselös som alla mina dagar. men imorgon blir det stan med mamma och syster den äldre:)

Kiss and goodbye



Systrarna Sjöström

Project room makeover!

Ja ni har säkert redan listat ut mitt blivande projekt. I alla fall om ni läst det senaste inlägget:P Jo vi ska byta sovrum här i huset. Eftersom 2 av systarna nästan aldrig är hemma längre ska jag och Maria få ta över deras rum på övervåningen:) kommer bli mega skönt att äntligen få slippa ha rummet precis vid köket!

Så imorgon ska vi in och kolla på tapeter och färg till rummen eftersom vi båda vägrar flytta upp om vi inte får göra om:) Men jag har lovat att jag ska göra förberedelserna och måla väggarna och så får pappa hjälpa till med tapeten. Som det ser ut nu är jag inne på en mörkgrå fondtapet med svart medaljongmönster och sen grå väggar till det. Skulle vara skitsnyggt till mina röda möbler.

nått sånt här!

Ska snart kolla på nya One tree hill avsnittet. Hoppas verkligen det är bättre än förra veckan för det vart redigt dåligt. Sen ska jag nog ta semester in till stan ikväll:)

Kiss and goodbye

Satans perkele!

Fixade i morse så mamma och pappa ville hänga med till färgaffären så jag och Maria skulle få kolla på färg och tapeter. Vi ska byta rum här i huset :) Så skulle jag gå ut och kolla hur mycket bensin vi hade kvar i lilla bilen. ja då går det inte låsa upp, försökte tusen miljarder gånger. ringer pappa som ringer nån snubbe som säger att det ska gå att låsa upp med nyckeln i dörren och inte på dosan. larmet börjat tjuta men tystnar när ja sätter i nycklen men då startar inte bilhelvetet. Så nu bidde det inget med färgaffären och så har man en söndrig bil i stället. Hoppas det är batteriet som är urladdat och inte nått mer allvarligt, men det är säkert en säkring som gått:(

Take care/ S

Sickan, Jag har en plan!

Japp ska snart börja ett projekt som kommer bli kanon. Men tänker inte berätta nått förrens det är helt säkert. Men det kommer bli bra. Känner för att sätta tänderna i det nu på momangen men får vänta lite i alla fall!

Skriver visst två inlägg idag men är bara så glad för tillfället:) det finns flera anledningar till detta;)
Firat pappsen idag då. Farmor kom vid halv 2 så käkade vi massa gott. Sen bidde det paketöppning och han blev jätte glad! Av oss barn fick han ett halsband med våra namn inristade. Sen blev det tårta. och den va god som vanligt!

sen ikväll har vi bara slappat och pratat om vårt projekt:)

Kiss and goodbye

Congratz!

Idag fyller pappa år, så ett megastort grattis till honom!!!

Ska snart börja fixa tårtan, håll tummarna att den blir god:)

Kiss and goodbye, now it's partytime!





Mamma och pappa:)

no subject

Hemma själv ikväll så Amanda kommer hit så ska vi laga lite mat och göra lite drinkar. Ville egentligen gå ut men Amanda ville inte så vi fick kompromissa lite:P Kika på idol måste vi göra med. Kärlekstema ikväll ju:)

Va på Ams igår. Inte sa han nått vettigt mer än att han tycker det lät som en bra ide att läsa vidare.

Nä inte har jag nått mer att berätta idag inte.

Kiss and goodbye

Totalt okontaktbar pga sömnbrist

Ja så känner jag mig för tillfället. Helgen har ju vatt bra.. hmm eller inte. legat däckad i feber och ont i huvudet så nått jobb blev det inte i lördags:(

När jag vaknade i söndags kände jag mig okey så åkte in och städade. haha så länge jag mådde bra. Shit asså har aldrig städat så sakta som ja gjorde då.

Inatt blev det knappast mycket sömn. Vaknade vid 2 av att mormor inte mådde bra så va uppe med mamma och pappa hos henne. Kom i säng vid 4 igen men jag kunde inte somna om så vid 7 gav jag upp med försökandet till att sova så gick upp och åt frukost. Sen väntade vi på att ambulansen skulle hämta mormor och sen körde mamma och jag in efter. Så har suttit på akuten hela långa dagen. stackars lilla mormor. hon såg så liten och ynklig ut. Åkte väl hem vid 4 tror jag och vi höll på att kollapsa av hunger men som tur var så tog pappa med sig kinamat hem:) Nu ligger mamma och jag i varsin soffa och är totalt medvetslösa av trötthet så jag ska lägga mig typ tidigt ikväll och sova länge imorgon:)

Kiss and goodbye



ajajaj

har sån förbenad mensvärk. Ligger i soffan och kvider och tycker synd om mig själv. Men imorgon är det jobb som gäller så det blir till att knarka i sig massa piller och le och se glad ut och försöka stå rakt upp. Ibland önskar jag att ni killar kunde få ta över skiten eller vad säger ni tjejer?

Ja som sagt imorgon bli det jobb hela dagen. Först på Astas och städ på FLK efter. Känner att jag kommer krypa runt när jag städar så får bli en snabbstädning denna helgen.

På söndag hoppas jag att jag kan åka och träffa Fia. Va så sjukt längesen jag såg den tösen. Hon har ju fullt upp med att medverka i Jesus Christ Superstar som går på Malmö operan nu. Min tös ska bli musikalartist när hon blir stor. Jag undrar vad jag ska bli?

Nähepp nu är det slutskrivet för idag. Ska snart mysa ner mig i sängen men ska bara kolla klart på the sisterhood of the traveling pants först:) och nu har ju tvåan kommit. Ett filmtips jag kan ge er om ni nån dag vill mysa ner er i soffan med en härlig film!

Take care ♥


 Min stjärna


I'm tired of this feeling

i don't wanna feel like this anymore
It's like glue and it wont go away



Full rulle

Dagen började med att vakna hemma hos Tessan efter en underbar kväll igår:) Jag och jenny hade väldiga problem att hitta ut till henne från Växjö. Är så van att köra ett annat håll nämligen. Trots att vi fått låna Davids GPS virrar vi omkring. Skrattade gjorde vi när vi kom fram i alla fall för det visade sig att vi vatt på rätt väg hela tiden om vi inte hade vänt när vi trodde att vi var fel. Men vi kom fram i alla fall!

Idag är det ju farsdag så congratz pappsen. Vi har firat med god mat och besök på Huseby julmarknad:) Men vi i systerskaran hade ett annat projekt idag också. Tagit massa kort på oss 4 tillsammans som sedan ska bli en julklapp till mamma och pappa:) It's gonna be very nice i can tell you

Kiss and goodbye



Röda små varelser

Japp ikväll är det kräftskiva med Jenny, Tessan och Nyman som gäller. Lite sent men va fasen bättre sent än aldrig. Älskar dom små röda varelserna. Sitter just nu i syrrans lägenhet och glor men ska svänga förbi David och Jenny om en liten stund och sen är det mot Tessan som gäller.

Imorgon är det Huseby julmarknad med familjen som gäller. Känner inte nån direkt julstämmning nu men kanske kommer lite imorgon.

Tittade nyss igenom lite bilder på siz dator. SötChili när han var bebis.

Kiss and goodbye



Bättre sent än aldrig...

snart är det helg och då är det en ganska försenad kräftskiva som gäller. Men som sagt bättre sent än aldrig:)

Kiss and godbye

new haircolor

Idag har jag utnyttjat syrrans kunskaper inom frisöryrket. Bad henne fixa med färg hem igår. Hade ingen aning om vilken färg hon tagit med sig. Kunde ju varit rött, ljust grönt. haha men det visade sig vara en mycket fin färg:) mörkt som jag gillar!! Sen toppade hon mig också men hon hade nog allt velat kapa mitt hår. men det får bli en annan gång! Kanske

Haft en allmänt slappedag som alla dagar men det va skönt att slippa vara hemma själv:)


Siz på sista studentfesten

2/11

Careful what you wish for



RSS 2.0